MELDKAMER

24/7 beveiligen op afstand.

In samenwerking met de Huschka Groep kan Pro-Rec u een particuliere toezichtcentrale aanbieden. Deze toezichtcentrale biedt de mogelijkheid om uw beelden gedurende de hele dag (24-uur) of op specifieke tijdstippen uit te laten kijken. Dit biedt voor u de volgende voordelen:

​Ontzorgen:
Door camera’s van u door te zetten naar een particuliere toezichtcentrale bespaart u zelf veel zorgen. Wij waken live over uw bedrijf of woning. Met behulp van bewakingscamera’s wordt er op door u gewenste momenten door ons op afstand continu meegekeken om ervoor te zorgen dat er direct live gereageerd wordt als dit noodzakelijk is volgens een door u aangegeven protocol.

​Kostenbesparend:
Uit onderzoek blijkt dat in drie van de vier gevallen (75,9%) er sprake is van loze meldingen naar de alarmcentrale. De operators worden ondersteund door geavanceerde software die de live beelden direct analyseert. Door de combinatie van software en het menselijk oog zijn wij in staat om vandalisme en inbraak in het voorstadium te herkennen en loze alarmmeldingen te filteren.