PRO-REC LEGT DE FOCUS OP PROACTIEF BEVEILIGEN.

Pro-Rec is in 2004 opgericht als Pro-Rec Camera Solutions B.V.. De naam verraad al dat onze corebusiness op dat moment bestond uit het aanbieden van hoge-en betrouwbare kwaliteit camerabeveiligingsapparatuur inclusief installatie. Al snel kwam voor ons de mogelijkheid tot uitbreiding naar aanleiding van de stijgende vraag naar een totaalpakket op het gebied van elektronische beveiliging binnen de markt. Wij zijn met deze markbeweging meegegaan alleen zijn wij hierin wel vastberaden om onze eigen identiteit te behouden. Dat is namelijk dat Pro-Rec maatwerk levert en zich wil distantiëren van zogenoemde ‘dozenschuivers’.

Bij ons staat te allen tijde de klant centraal. Wij streven naar een passende en betrouwbare relatie met onze klanten.Pro-Rec is in 2004 opgericht als Pro-Rec Camera Solutions B.V.. De naam verraad al dat onze corebusiness op dat moment bestond uit het aanbieden van hoge-en betrouwbare kwaliteit camerabeveiligingsapparatuur inclusief installatie. Al snel kwam voor ons de mogelijkheid tot uitbreiding naar aanleiding van de stijgende vraag naar een totaalpakket op het gebied van elektronische beveiliging binnen de markt. Wij zijn met deze markbeweging meegegaan alleen zijn wij hierin wel vastberaden om onze eigen identiteit te behouden. Dat is namelijk dat Pro-Rec maatwerk levert en zich wil distantiëren van zogenoemde ‘dozenschuivers’.

​Bij ons staat te allen tijde de klant centraal. Wij streven naar een passende en betrouwbare relatie met onze klanten.

Camerabeveiliging

Op het gebied van camerabeveiliging is Pro-Rec eigen distributeur door heel Europa.

Ons aanbod bestaat uit de ILDVR-lijn.

Onze camerabeveiligingsapparatuur is zeer geschikt voor ieder klimaat en werkt uitermate fijn op het gebied van opvolging.

Camerabeelden live bekijken, terugkijken of doorzetten naar de particuliere toezichtcentrale wordt u zeer eenvoudig en prettig gemaakt gepaard met de hoogste kwaliteit.

Alarmbeveiliging

Op het gebied van alarmbeveiliging biedt Pro-Rec u de beste en meest betrouwbare apparatuur. Daarbij is Pro-Rec een BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf.

Al onze diensten zijn getoetst aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.

Dat betekent voor u dat:

– Uw beveiliging voldoet aan de wettelijke eisen.

– Uw installateur werkt volgens NCP procedures.

– Uw installatiebedrijf voldoet aan alle kwaliteitseisen, u kunt erop vertrouwen dat uw beveiligde object verzekerbaar is.

– En dat uw installatie kan worden aangesloten op een alarmcentrale of meldkamer.

Branddetectie

Door vanuit de basis naar boven te werken, levert Pro-Rec waar de markt om vraagt.

Door het bieden van passende oplossingen op het gebied van brandveiligheid bieden wij een volledig beveiligingspakket.

.

Toegangscontrole

Ten slotte biedt Pro-Rec een ruim aanbod op het gebied van toegangscontrole.

Juist bij de veiligheid van huis en haard, gebouwen en eigendommen gelooft Pro-Rec in betrouwbare oplossingen.

Oplossingen die werken voor onze installateurs, die bieden waar de eindgebruiker om vraagt.

Onze kwaliteiten:

In de loop der jaren hebben wij ons als beveiligingsbedrijf verder doorontwikkeld. Door te luisteren naar wat de klant wil en letten op kansen binnen de markt zijn we gekomen tot waar we nu staan. Enkele aspecten die klanten uit onderzoek het meest aan ons waarderen zijn:

Klantgericht opereren:

Bij Pro-Rec staat de klant centraal. Dit blijkt uit onze manier van opereren. Voor de verkoop komt er altijd een vertegenwoordiger van ons bij u op locatie om te kijken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn, want iedere situatie, pand of terrein is anders. Naar aanleiding van ons bezoek bij u op locatie maakt onze vertegenwoordiger vrijblijvend voor u een offerte. Binnen deze offerte vind u alle benodigde componenten, prijzen, mogelijkheden in veel gevallen een schematische tekening van de installatie met plattegrond.

Eigen distributeur:

Voor camerabeveiliging maken wij gebruik van de ILDVR-lijn. Deze lijn van camerabeveiligingsapparatuur is zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Vooral de opvolging van de camerabeelden is zelfs voor de tijd waarin wij nu leven uniek te noemen.

En gezien het feit dat Pro-Rec eigen distributeur is van deze componenten, kunnen wij alle componenten voor een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden.

24-uur service:

Binnen onze markt vinden wij het van ontzettend groot belang dat wij als aanbieder u kunnen voorzien van 24-uurs service. Het gaat nota bene om de veiligheid van onze klanten. Voor storingen of andere onverhoopte aspecten kunt u ons daarom ook te alle tijden bereiken.

Particuliere toezichtcentrale:

Een andere felbegeerde kwaliteit van Pro-Rec is dat alle door ons aangeboden camera’s doorgezet kunnen worden naar de particuliere toezichtcentrale. Meer over de preventieve, kostenbesparende en efficiënte werking van deze extra tool op camerabeveiliging vindt u onderstaand.

Particuliere Toezichtcentrale:

Bodegraafse Beveiligingsdienst:

In samenwerking met de Bodegraafse Beveiligingsdienst kan Pro-Rec u een particuliere toezichtcentrale aanbieden. Deze toezichtcentrale bied de mogelijkheid om uw beelden gedurende de hele dag(24-uur) of op specifieke tijdstippen uit te laten kijken. Dit biedt voor u de volgende voordelen:

Ontzorging:

Door uw camera’s door te zetten naar een particuliere toezichtcentrale bespaart u uzelf veel zorgen.

De camera’s worden op aangeven momenten uitgekeken door de centrale en deze handelen vervolgens ook preventief op het moment dat, dat nodig is.

Zo kunt u bijvoorbeeld met een gerust gevoel op vakantie.

Kostenbesparend:

Uit onderzoek blijkt dat in drie van de vier gevallen (75,9%) er sprake is van loze meldingen naar de alarmcentrale.

De gemiddelde surveillance kosten die hier vervolgens mee gemoeid gaan zijn vaak fixe bedragen.
De bodegraafse beveiligingsdienst biedt voor u de mogelijkheid deze alarmmeldingen te filteren.

Zo word er efficiënt en kostenbesparend gewerkt.

Meer informatie

Bezoek de website van de: Bodegraafse Beveiligingsdienst.

Klik hier

Referenties

Onderstaand een overzicht van een aantal van onze klanten