Noord 137 2931 SJ Krimpen a/d Lek

Offerte aanvragen

Security Solutions

Afspraak
wij komen zonder voorrijd kosten door heel Nederland bij  u op locatie met een vertegenwoordiger. Alleen zo kunnen wij het beste een advies uitbrengen op het beveiligingsplan.

Analyse
Op het moment dat onze vertegenwoordiger bij u op locatie is, wordt er gekeken naar het vraagstuk; hoe wij met onze kennis en ervaring, u het beste kunnen beveiligen?
Hierin kijken we naar diverse aspecten. Aspecten die zeker op het gebied van beveiliging onder de aandacht gebracht dienen te worden. Ook bieden wij een luisterend oor naar ingevingen van de betreffende organisatie. Zo proberen we samen tot een beveiligingsplan te komen.

Offerte
Onze offertes zijn te alle tijden vrijblijvend.

Binnen onze offerte komt u de volgende aspecten tegen:

  • Alle componenten van het beveiligingsvoorstel(met uitleg).
  • Alle bijbehorende prijzen.
  • Een eventuele tekening/plattegrond van het beveiligingsvoorstel.
  • Optionele aspecten. Hierin geven we u extra keuzes met betrekking tot uitbreiding of en andere mogelijkheden
  • Onze algemene voorwaarden.

After-sales
Op het moment dat u daadwerkelijk klant bent geworden begint voor ons de fase waarin wij ons onderscheidenvan diverse andere partijen binnen onze markt.

Wij streven naar een vloeiende samenwerking met onze klanten en willen daarbij met klanten meebewegen. Onze 24-uur service en storingsdienst hebben daar zeker een groot aandeel in. Wij kunnen in veel gevallen storingen op afstand verhelpen wat voor klanten zowel financieel als in gemak zeer voordelig is. Dit is één van de vele redenen dat we met diverse grote supermarkt, winkel, distributie –en restaurant ketens mee kunnen groeien.

Wilt u nog meer weten over onze manier van werken, onze visie of wilt u zelf graag een offerte van ons ontvangen? Vult u dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.