Toegangscontrole

Beheren en controleren van toegangswegen

Toegangscontrole is een kwestie van wie, waar en wanneer. Een toegangscontrolesysteem bepaalt wie er een ruimte binnen mag komen of verlaten, waar dit mag en wanneer dit mag. Voor de bescherming van uw werknemers, bezoekers van de locatie en het succes van uw bedrijf is het essentieel dat u investeert in de juiste technologie. Natuurlijk wilt u dat uw locatie zo toegankelijk en uitnodigend mogelijk is, en dat uw personeel en bezoekers zich vrij door uw gebouw kunnen bewegen. Maar aan de andere kant wilt u ook een maximale bescherming tegen onbevoegde indringers.

IP camera's

Het is met mechanische sleutels niet mogelijk om veel beperkingen in te stellen. Traditionele sleutels zijn gemakkelijk kopieerbaar of kunnen eenvoudig bij een onbevoegde persoon terecht komen. Vaak moeten de sloten worden vervangen wanneer een mechanische sleutel verloren gaat of de sleutelhouder niet langer bevoegd is om het beschermde gebied te gebruiken. Al deze punten zijn beter beheersbaar, of zelfs geheel verholpen, door gebruik te maken van elektronische toegang.

Toegangscontrolesystemen bieden de mogelijkheid om te weten wie, waar en wanneer een gebouw of terrein betreden heeft. Met de professionele toegangscontrolesystemen van Pro-Rec kan op een beheersbare en gebruiksvriendelijke manier toegang worden geregeld.

Meer weten over toegangscontrole?

Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Hierin kunnen we uw situatie doornemen en een op maat gemaakt advies geven. Hieronder vindt u onze contactinformatie mocht u direct contact met ons op willen nemen:

20% jubileumkorting op alle aanvragen van camerabeveiliging

Om ons 20-jarige jubileum te vieren trakteert Pro-Rec de hele maand september op 20% jubileumkorting!