Verduurzamen met elektrotechniek

Duurzaam het nieuwe jaar in?

Buiten onze betrouwbaarheid op het gebied van elektronische beveiliging, heeft Pro-Rec al jaren expertise binnen het verrichten van allround elektrische installaties voor iedere situatie. Als resultaat van de veranderingen in wet- en regelgeving, stijgende (energie)prijzen en de enorme drang om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, is het van groot belang om uw woning, kantoor of gebouw te voorzien van een juiste installatie.

Werken aan een betere toekomst en ook nog eens geld besparen?

Bij Pro-Rec maken wij het aan de hand van onze elektronische installaties mogelijk om te werken aan een betere toekomst en op den duur ook nog eens geld te besparen. Het begint allemaal met het mogelijk maken om uw pand, school of hal te verduurzamen. Denk hierbij aan de volgende oplossingen:

  • Meterkast aanpassingen
  • Aanbrengen warmtepompen
  • Verlichting ombouwen naar LED (stroom besparing)
  • Laadpalen of zonnepanelen installeren bij bedrijven.
  • Circulair bouwen (oud materiaal hergebruiken)
  • Zuinig zijn op energieverbruik (implementeren van slimme sensoren voor geluid en beweging)

Bent u een aannemersbedrijf? Wij ondersteunen u graag

Leg uw uitdagingen aan ons voor

Elektrotechniek raakt uw volledige organisatie en daarmee ook de processen die intern aanwezig zijn. Leg uw uitdaging aan ons voor. Door goed te luisteren naar uw vraag kunnen wij met onze expertise tot een passend advies komen dat aansluit op uw behoefte, budget en vereisten op het gebied van wet- en regelgeving.
Onze vakbekwame, gecertificeerde medewerkers staan ook in het nieuwe jaar weer direct voor u klaar!

Contactgegevens

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.