Waarom werken bij Pro-Rec echt iets voor jou is!

Over werken bij Pro-Rec

Werken in een omgeving waar de kansen voor het oprapen liggen, je elke dag nieuwe dingen leert en meemaakt, en dat ook nog eens in een sector met een enorme baangarantie. Dat zou eigenlijk iedereen toch wel willen? Gek genoeg ziet niet iedereen deze mooie kanten van werken in onze prachtige branche. Wij van Pro-Rec vertellen je graag wat meer over wat wij op dagelijkse basis doen, wat daarbij komt kijken en wat dit jou kan opleveren.

Pro-Rec

Pro-Rec is een snelgroeiend bedrijf uit de regio Krimpenerwaard, opgericht in 2004. Pro-Rec richt zich op beveiligingsoplossingen, en dat is zeker geen saai werk. De variatie in projecten is aanzienlijk, en omdat iedere omgeving anders is brengt ook ieder project weer nieuwe complicaties. Sinds 2022 is Pro-Rec samengegaan met BJN-elektrotechniek, waardoor Pro-Rec een totaaloplossing kan bieden.

Mede door de blik op de horizon en de mentaliteit binnen het bedrijf groeit de onderneming snel. Er is dus altijd behoefte aan goed personeel dat kan helpen de ambities te verwezenlijken. We zeggen dan ook graag dat je bij ons ‘ondernemend kan zijn met de zekerheid van een dienstverband’.

Uitdagende projecten

Werken bij Pro-Rec betekent onder andere diversiteit in de werkzaamheden. Zo hebben wij bijvoorbeeld het laatste kwartaal opdrachten voor Sligro Food Group, supermarkten, vastgoedprojecten en collectieve industrieterreinen mogen verrichten. Het installeren van een beveiligingssysteem is maatwerk. Iedere omgeving is anders, maar ook de functionaliteiten kunnen per bedrijf verschillen. Een bedrijf weet niet altijd wat ze precies zoeken, maar door een situatie te kunnen lezen en hierop in te spelen kan je een systeem afleveren dat toegevoegde waarde biedt aan het bedrijf.

Zo was dit niet anders bij het project dat we voor Sligro hebben gerealiseerd. Naast een installatie die ervoor zorgt dat de beelden opgenomen worden is er ook een netwerk geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de beelden veilig opgeslagen worden. Meer hierover lees je in ons artikel over dit project.

Ondernemend zijn met de zekerheid van een dienstverband

Bij Pro-Rec heb jij de mogelijkheid om mee te bouwen aan de toekomst van het bedrijf én die van jezelf. Wij moedigen zelfsturing en een ondernemende geest enorm aan. Veel monteurs zitten bij grote firma’s vastgeroest waar zij al lang niet meer creatief bezig zijn doordat de uitdaging wegebt. Zonde! In onze ogen is het heel belangrijk dat het werk ook leuk is, en uitdaging speelt daar een grote rol in. Bij Pro-Rec heb jij de vrijheid om kansen te grijpen en enorm veel te leren.

Buiten een eerlijke en degelijke financiële vergoeding begrijpen wij ook dat het van groot belang is dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Wij bieden dan ook graag extra scholingen aan zodat je dat kan blijven doen. Op die manier ben je constant aan het leren, maar zit je niet hele dagen in de boeken.

Wil jij weten wat werken bij Pro-Rec nog meer inhoudt?

Wij hebben momenteel een aantal vacatures op de website staan, kijk daar gerust even rond.

Heb je wat andere vragen?
Vul het contactformulier in op de contactpagina of neem direct contact met ons op, informeren kan immers nooit kwaad.

Beveiligingscamera

Arjen Kwakernaak

Technische & Commerciële vraagstukken

20% jubileumkorting op alle aanvragen van camerabeveiliging

Om ons 20-jarige jubileum te vieren trakteert Pro-Rec de hele maand september op 20% jubileumkorting!