10% jubileumkorting op alle aanvragen voor camerabeveiliging

Wegens succes verlengd

Om ons 20 jarige jubileum te vieren trakteert Pro-Rec tot en met 31 december op 10% jubileumkorting op alle aanvragen van camerabeveiliging. Omdat wij 20 jaar geleden zijn opgericht als Pro-Rec Nederland, wat staat voor Professional Recording, bieden wij eenmalig deze mooie korting aan met dezelfde waarde die u van ons gewend bent:

Specialist in het leveren, installeren en onderhouden van camerasystemen

Bij Pro-Rec zijn we gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van hoogwaardige camerasystemen voor zowel binnen- als buitengebruik. We begrijpen dat beveiliging meer omvat dan alleen het beschermen van uw pand of bedrijfsterrein. Daarom bieden onze camera’s veelzijdige functies, zoals bewijsvoering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Onze hoogwaardige beveiligingsoplossingen vinden toepassing in diverse branches, zoals retail, magazijnen, distributiecentra, vastgoed, grotere terreinen en horeca. Omdat elke situatie anders is, bieden wij altijd een vrijblijvend adviesgesprek aan, zodat we met passend advies kunnen inschatten hoe onze apparatuur, kennis en ervaring u het beste van dienst kunnen zijn. Vraag hieronder direct een adviesgesprek of offerte aan.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Onze referenties

Pro-Rec Solutions - Brochure - voorpagina

Download onze brochure

Dé specialist op het gebied van elektronische beveiligingsoplossingen

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.