Project 'The Caland': Een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink in opdracht van Vervat Vastgoed

Het is met groot genoegen dat wij, Pro-Rec, deel uitmaken van het prestigieuze project ‘The Caland’ in nauwe samenwerking met Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed. Sinds onze verheugende aankondiging vorig jaar dat Pro-Rec trots is toegetreden tot de Van Delft Groep, samen met bedrijven zoals Ecoplan Groen, Van Delft Infra, Vugtdak en Niessink Service, hebben we gezamenlijk meerdere succesvolle projecten mogen realiseren.

48 luxueuze appartementen

Momenteel bevinden we ons al enige tijd in de uitvoering van het ‘The Caland’ project, waarbij we 48 luxueuze appartementen en studio’s creëren in het hart van het bekende scheepvaartkwartier. Dit indrukwekkende complex is voorzien van moderne faciliteiten en elk appartement beschikt over individuele zonnepanelen, waarmee we bijdragen aan een duurzame en energie-efficiënte levensstijl. Het gemak van inpandig parkeren voegt een extra luxe element toe in het bruisende hart van de stad.

In deze samenwerking is Niessink verantwoordelijk voor de W-installatie, terwijl Pro-Rec zich toelegt op de E-installatie, zonnepanelen, toegangscontrole en brandontruiming. Vanaf de tekentafel tot aan de oplevering zijn wij als trotse opdrachtnemer verantwoordelijk voor alle aspecten, behalve de bouwkundige werkzaamheden.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Mocht u een vraagstuk hebben waarbij Pro-Rec, in samenwerking met onze partners van de Van Delft Groep, van dienst kan zijn, laat dan uw gegevens achter of neem contact met ons op! Als fullservice onderneming gespecialiseerd in nieuwbouw en onderhoud van vastgoed en buitenruimtes, staan wij klaar om u verder te helpen.

Pro-Rec Solutions - Brochure - voorpagina

Download onze brochure

Dé specialist op het gebied van elektronische beveiligingsoplossingen

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.