Branddetectie

Een brand snel signaleren en lokaliseren

Op het gebied van brandbeveiliging maken wij graag onderscheid tussen 2 type beveiliging.

Allereerst bieden wij de mogelijkheid voor u om brand detecterende componenten aan te sluiten en te koppelen aan de meldkamer en het alarm. Dan hebben wij het bijvoorbeeld over componenten als rookmelders, hittemelders, optische melders en andere brand detecterende componenten.

Brandbeveiliging

Maar dat is niet het enige wat wij u te bieden hebben op het gebied van brandbeveiliging. Brandbeveiliging is namelijk een zeer gecompliceerd aspect. Voor het installeren van een brandbeveiligingssysteem zijn er bepaalde doorslaggevende processen vereist.

Er moet een plan van aanpak geschreven worden dat vervolgens door de brandweer goedgekeurd dient te worden. Met beide gevallen heeft Pro-Rec ruime ervaring.

Meer weten over brandbeveiliging?

Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Hierin kunnen we uw situatie doornemen en een op maat gemaakt advies geven. Hieronder vindt u onze contactinformatie mocht u direct contact met ons op willen nemen:

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.