Camerabewaking

Specialisme

Pro-Rec is dé specialist op het gebied van camerabeveiliging. Wij leveren, installeren en onderhouden professionele camerasystemen voor binnen- en buitengebruik. Camera’s kunnen niet alleen een belangrijke rol spelen in de beveiliging van uw pand of bedrijfsterrein, maar ook in zaken als bewijsvoering en het inzichtelijk maken van bedrijfsprocessen.

Het zal u niet verbazen dat het aanbod van camerasystemen eindeloos is. Pro-Rec weet wat er in de markt te koop is en kent de voor- en nadelen van elke toepassing. We adviseren u dan ook graag bij het kiezen van een systeem dat bij u past.

IP camera's

Momenteel wordt er veel gebruikgemaakt van hoge resolutie IP-camera’s. Hoge resolutie IP camera’s bieden een aantal voordelen ten opzichte van analoge camera’s:
– Minder camera’s nodig om zelfde beeldinformatie te verkrijgen;
– Betere beeldkwaliteit en meer beelddetails;
– Lagere onderhoud- en installatiekosten.

Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden voor het opslaan van de camerabeelden. Daarnaast kunnen de beelden op diverse manieren bekeken worden: op een tablet of smartphone bijvoorbeeld.

Meer weten over camerabeveiliging?

Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Hierin kunnen we uw situatie doornemen en een op maat gemaakt advies geven. Hieronder vindt u onze contactinformatie mocht u direct contact met ons op willen nemen:

Samenwerken met of werken bij
Pro-Rec Solutions?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!