Intercom

Weet wie er voor je deur staat

Of het nu gaat om medewerkers in een bedrijfsverzamelgebouw, de bewoners in een appartementencomplex of op een industrieterrein; als zij kunnen horen en/of zien wie er om toegang vraagt, vergroot dat de veiligheid van de locatie aanzienlijk.

Met de intercomsystemen van Pro-Rec komt niemand meer onbedoeld binnen. Bewoners kunnen vanuit hun appartement de toegang regelen, in kantoren en op grote industrieterreinen hoeven medewerkers niet constant het werk te onderbreken en naar de ingang te lopen om te kijken wie er is. Bovendien scheelt het een hoop tijd en gedoe. 

Altijd een passende optie

De (video-)intercomsystemen van Pro-Rec bieden deze en vele andere voordelen. Dankzij handige functionaliteiten en vele integratiemogelijkheden zorgen we in elke situatie voor de beste oplossing. En dat alles met een optimale beeld- en geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid.

Meer weten over intercomsystemen?

Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Hierin kunnen we uw situatie doornemen en een op maat gemaakt advies geven. Hieronder vindt u onze contactinformatie mocht u direct contact met ons op willen nemen:

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.