Collectieve beveiliging van bedrijventerrein in drie fases

Totaalpakket aan beveiliging voor terrein en ondernemer

Waarom zou u bedrijventerreinen beveiligen? Op dit moment vinden er veel diefstallen plaats op bedrijventerreinen, wat niet alleen financiële schade met zich meebrengt die vaak in de tonnen loopt, maar ook veel tijd en energie vergt om alles weer op orde te krijgen na een inbraak of diefstal. Door middel van slimme software in combinatie met camera’s en surveillance is het mogelijk om zowel het bedrijventerrein als de ondernemers een totaalpakket op het gebied van beveiliging aan te bieden. Maar hoe werkt dit precies?

Beveiliging in 3 fasen

Bij Pro-Rec werken we graag volgens uitgedachte processen om zo tot het optimale resultaat te komen. Voor bedrijventerreinen hebben we hier drie stappen voor geformuleerd die elkaar stapsgewijs opvolgen:

Fase 1: Beveiligen van de in- en uitritten van bedrijventerrein

Door middel van onder andere cameratoezicht en kentekenherkenning kunnen we preventieve beveiliging bieden. Zichtbare camera’s kunnen potentiële indringers al afschrikken. Daarnaast is kentekenregistratie waardevol als hulpmiddel voor de politie bij opsporing.

Fase 2: Overzicht bedrijventerrein

Het hebben van camera’s alleen zorgt al voor een afname van interne diefstallen en verhoogt het gevoel van veiligheid bij de ondernemers. Maar daarmee zijn we er nog niet. Om het bedrijventerrein verder te beveiligen, is een goed overzicht met de juiste opvolging essentieel. Bij Pro-Rec vinden we het belangrijk dat de camera’s zicht hebben op de hoofdwegen van het industrieterrein en andere belangrijke locaties, en dat de beelden worden doorgestuurd naar een controlekamer om preventief te kunnen handelen in samenwerking met surveillanceteams. De beelden worden tevens veilig opgeslagen op externe harde schijven per camera.

Fase 3: Beveiliging voor de individuele ondernemer

Buiten het terrein krijgen ondernemers ook de mogelijkheid om te profiteren van dit beveiligingsnetwerk. Doordat de gehele omgeving op het gebied van beveiliging op elkaar is afgestemd en er snel actie kan worden ondernomen, wordt de beveiliging bevorderd. Om ondernemers verder te beveiligen, bieden wij de mogelijkheid om op een efficiënte manier deel te nemen aan deze oplossing, zodat de beveiliging zo kostenefficiënt en waterdicht mogelijk wordt gemaakt.

Door de jaren heen hebben wij een aantal mooie bedrijventerreinen mogen voorzien van onze beveiligingsoplossing:

Kom in contact

Meer informatie of vrijblijvend advies over het implementeren van (slimme) camerabeveiliging voor uw bedrijventerrein of pand?
Neem dan vrijblijvend contact op!

Arjen Kwakernaak

Commerciële vraagstukken

Hulp

Contactgegevens

Info

Contactgegevens

Benieuwd naar de beste oplossing voor u?

Ontdek hier de sectoren waarin wij actief zijn.

Pro-Rec Solutions - Brochure - voorpagina

Download onze brochure

Dé specialist op het gebied van elektronische beveiligingsoplossingen

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.