Een schaalbare en intelligente beveiligingsoplossing voor de retail

Camerabeveiliging is onmisbaar geworden voor het beveiligen van winkels en winkelcentra. Met de juiste camera’s en software kunt u uw winkel in real-time bewaken en uw veiligheidsmaatregelen optimaliseren. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën kunt u de camera’s multifunctioneel inzetten.

Multifunctionele toepassingen van camerabeveiliging

Binnen de retail is camerabeveiliging niet alleen belangrijk om diefstal te voorkomen en te dienen als bewijsmateriaal, maar ook om de veiligheid van personeel en klanten te waarborgen. Tegenwoordig worden beveiligingscamera’s ook gebruikt voor het verzamelen van klantdata, zoals heat-mapping, om meer inzicht te krijgen in de behoeften en voorkeuren van bezoekers en zo de looproute van de bezoeker en het inrichten van de schappen te optimaliseren. Bovendien kan camerabeveiliging ondersteunen bij het invullen van personeelstekorten in deze krappe arbeidsmarkt.

Schaalbaarheid en centraal beheer

Bij organisaties met meerdere vestigingen is het belangrijk om te beschikken over een camerasysteem, dat centraal wordt beheerd en schaalbaarheid biedt om mee te groeien wanneer er nieuwe vestigingen bijkomen.

Gepast beveiligingsadvies binnen de retail

Pro-Rec heeft een aantal mooie referenties van retailers die zij met hun beveiligingsvraagstukken hebben mogen ondersteunen, zoals Sligro, Java Food en Winkelcentrum Hoogvliet. Wij begrijpen dat er binnen de retail diverse situaties zijn waarbij camerabeveiliging van meerwaarde kan zijn. Bij Pro-Rec bieden wij u graag gepast beveiligingsadvies.

image
Pro-Rec - Camerabeveiliging - Retailbranche

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van camerabeveiliging voor uw retailorganisatie? Neem dan gerust contact met ons op en leg uw uitdaging aan ons voor. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Arjen Kwakernaak

Technische & commerciële vraagstukken

Benieuwd naar de beste oplossing voor u?

Ontdek hier de sectoren waarin wij actief zijn.

Pro-Rec Solutions - Brochure - voorpagina

Download onze brochure

Dé specialist op het gebied van elektronische beveiligingsoplossingen

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.