Alarmbeveiliging

Beveiliging waar u op kunt vertrouwen

Intelligente inbraakdetectiesystemen weten precies wanneer er werkelijk gevaar dreigt en wanneer iets of iemand een vals alarm veroorzaakt. De plaatsing van een inbraakdetectiesysteem zorgt voor veiligheid en continuïteit. Pro-Rec streeft ernaar om mensen en bedrijfsmiddelen optimaal te beschermen zodat de processen doorgaan en de gevolgschade tot een minimum beperkt blijft. 

Detectie waar u op kunt rekenen

Onze geavanceerde sensoren bieden optimale detectieresultaten en voorkomen nagenoeg alle onbedoelde alarmactiveringen, zoals sterke luchtstromen, bewegende objecten en de aanwezigheid van huisdieren.

​Pro-Rec is als BORG alarminstallateur (NCP certificering) gekwalificeerd om de benodigde inbraaksystemen bij organisaties te installeren, integreren en als dienst aan te bieden.

Meer weten over alarmbeveiliging?

Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Hierin kunnen we uw situatie doornemen en een op maat gemaakt advies geven. Hieronder vindt u onze contactinformatie mocht u direct contact met ons op willen nemen:

Pro-Rec Solutions - Brochure - voorpagina

Download onze brochure

Dé specialist op het gebied van elektronische beveiligingsoplossingen

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.