Over Pro-Rec

Pro-Rec en BJN Elektrotechniek slaan handen ineen

Het nieuwe jaar start ondernemend voor de bedrijven Pro-Rec en BJN Elektrotechniek. Beide bedrijven zijn gevestigd in Krimpenerwaard en hebben besloten de krachten te bundelen en gezamenlijk de markt aan te vallen. Die markt staat namelijk onder spanning.

De aanbieders schieten als paddenstoelen de grond uit en dat komt de kwaliteit niet altijd ten goede. Door een gezamenlijk front te vormen wordt de kwaliteit gewaarborgd en kan er steeds vaker een totaaloplossing worden geboden. Om de samenwerking wat meer achtergrond te geven vertellen we graag wat over de bedrijven.

De bedrijven

Pro-Rec is al in 2004 opgericht en heeft door de jaren heen dus de nodige ervaring opgedaan. Aan het roer staat Arjen Kwakernaak, een gedreven ondernemer die bewezen heeft marktinzicht te hebben en over het adaptieve vermogen te beheersen om daarop in te springen. Maatwerk en een hands-on-mentality zijn hierbij de doorslaggevende factoren.

BJN Elektrotechniek is sinds 2018 bezig om de beste toekomst met betere techniek te realiseren. Aangedreven door een jonge ondernemer, Bas Jan Nobel, maakt dit bedrijf grote stappen. Het bedrijf kijkt met een frisse blik naar nieuwe kansen en toont onderscheidend vermogen. Bereikbaarheid, flexibiliteit en prijs-kwaliteit zitten in de bedrijfsvoering verweven.

Samen werken aan een
veilige toekomst duurzame fusie totaaloplossing betere omgeving

De fusie

Een samenwerking komt dan ook niet uit de lucht vallen. Er zijn duidelijke overeenkomsten zichtbaar tussen de werkwijzen en de visies van de ondernemers. Beide bedrijven streven naar maatwerk en het meebewegen met de markt. De markt schreeuwt om betrouwbare aanbieders van totaaloplossingen, en juist dát zijn ze van plan. Ze richten zich op het opbouwen van duurzame relaties. Beveiliging draait deels om vertrouwen en door persoonlijk contact en een band met de klant weet u zeker dat de juiste oplossingen worden geboden. De samenwerking maakt dit mogelijk en creëert een fusie van de kennis en ervaring van beide partijen.

De blik is gericht op de horizon, maar om daar te komen is een uitbreiding van het personeelsbestand een must. Ben jij, of ken jij, iemand die op zoek is naar een baan in deze sector? Op onze website staan vacatures, bekijk ze hier!

Benieuwd geworden naar wat dit voor u kan betekenen? Ze staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u alles uit te leggen over de problemen die u mogelijk ervaart. Bel ze vandaag nog voor vrijblijvende informatie!

Arjan Kwakernaak

Commerciële vraagstukken

Bas Jan Nobel

Technische vraagstukken