Over Pro-Rec

Maatwerk en hands-on-mentality

Pro-Rec, gevestigd in Krimpenerwaard, is een bedrijf dat in september 2003 is opgericht en heeft door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan in de elektrotechnische branche gericht op beveiligingsoplossingen. Aan het roer staat Arjen Kwakernaak, een gedreven ondernemer die bewezen heeft marktinzicht te hebben en over het adaptieve vermogen te beheersen om daarop in te springen. Maatwerk en een hands-on-mentality zijn hierbij de doorslaggevende factoren.

Onze Diensten

Pro-Rec Solutions is een bedrijf dat gericht is op elektrotechnische en beveiligingsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Nederland, evenals voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en grotere accommodaties. Wij bieden de volgende diensten aan:

Ons doel is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige en betrouwbare oplossingen op het gebied van elektrotechniek en beveiliging, waarmee we de bedrijfsvoering en de veiligheid kunnen verbeteren.

Samen werken aan een
veilige toekomst duurzame fusie totaaloplossing betere omgeving

Onze kwaliteit

Bij Pro-Rec staat de wens van de klant centraal, wij kijken altijd wat de beste oplossing is voor u. Ook leveren wij 24/7 service, zodat op elk moment van de dag iemand beschikbaar is om te helpen waar nodig is. Wij waarborgen de veiligheid van onze klanten en maken gebruik van de beste en veiligste apparatuur van onze eigen distributeur.  Uw veiligheid staat voorop!

Arjen Kwakernaak

Commerciële vraagstukken

Hulp

Contactgegevens

Info

Contactgegevens

20% jubileumkorting op alle aanvragen van camerabeveiliging

Om ons 20-jarige jubileum te vieren trakteert Pro-Rec de hele maand september op 20% jubileumkorting!