Elektrotechniek, -service en -installatie

Onze expertise

Pro-Rec is in staat om allround elektrische installaties te verrichten met dank aan vakbekwame gecertificeerde medewerkers. Wij verzorgen het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties, brandmeld- en inbraakbeveiligingssystemen, noodverlichtingssystemen, gebouwbeheersystemen, en datanetwerken.

Op deze manier hebben wij ons kunnen bewijzen als betrouwbare partner voor tal van aannemers, gemeenten en bedrijven. Uiteraard kunnen ook particulieren op de service van Pro-Rec rekenen op het gebied van elektrotechniek. 

Detectie waar u op kunt rekenen

Omdat wij begrijpen dat elektrotechniek uw gehele bedrijfsproces raakt, bekijken wij iedere klantvraag weer anders. Door de bedrijfsprocessen van de klant goed in kaart te brengen komen wij te allen tijde tot een ontwerp dat voldoet aan de behoefte van de klant, kosten en vereisten op het gebied van wet- en regelgeving. 

Wij zijn er bij Pro-Rec in gespecialiseerd u te ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op de dagelijkse bedrijfsvoering. Eén pragmatisch voorbeeld waarin deze flexibiliteit naar voren komt is het feit dat wij een NEN3140 meting uit kunnen voeren buiten werktijd, waardoor uw proces niet stil komt te liggen. 

Onze certificeringen

Meer weten over elektrotechniek?

Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Hierin kunnen we uw situatie doornemen en een op maat gemaakt advies geven. Hieronder vindt u onze contactinformatie mocht u direct contact met ons op willen nemen:

Pro-Rec Solutions - Brochure - voorpagina

Download onze brochure

Dé specialist op het gebied van elektronische beveiligingsoplossingen

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.