Meldkamer

24/7 beveiligen op afstand

In samenwerking met de Huschka Groep kan Pro-Rec u een particuliere toezichtcentrale aanbieden. Deze toezichtcentrale biedt de mogelijkheid om uw beelden gedurende de hele dag (24-uur) of op specifieke tijdstippen uit te laten kijken. Dit biedt voor u de volgende voordelen:

​Ontzorgen:
Door camera’s van u door te zetten naar een particuliere toezichtcentrale bespaart u zelf veel zorgen. Wij waken live over uw bedrijf of woning. Met behulp van bewakingscamera’s wordt er op door u gewenste momenten door ons op afstand continu meegekeken om ervoor te zorgen dat er direct live gereageerd wordt als dit noodzakelijk is volgens een door u aangegeven protocol.

Kostenbesparend

Uit onderzoek blijkt dat in drie van de vier gevallen (75,9%) er sprake is van loze meldingen naar de alarmcentrale. De operators worden ondersteund door geavanceerde software die de live beelden direct analyseert. Door de combinatie van software en het menselijk oog zijn wij in staat om vandalisme en inbraak in het voorstadium te herkennen en loze alarmmeldingen te filteren.

Meer weten over de meldkamer?

Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Hierin kunnen we uw situatie doornemen en een op maat gemaakt advies geven. Hieronder vindt u onze contactinformatie mocht u direct contact met ons op willen nemen:

Pro-Rec Solutions - Brochure - voorpagina

Download onze brochure

Dé specialist op het gebied van elektronische beveiligingsoplossingen

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.