Een totaaloplossing voor beveiliging in het MKB

Welkom bij Pro-Rec, uw partner voor maatwerk beveiligingsoplossingen in het MKB. Wij begrijpen dat beveiliging verder gaat dan alleen het ophangen van camera’s. Ontdek hier hoe wij bedrijfsprocessen optimaliseren met onze uitgebreide dienstverlening.

Een goede analyse voor camerabeveiliging

Beveiligingscamera’s hang je niet zomaar even op. Een gedegen analyse vooraf is essentieel. In samenwerking met onze gespecialiseerde installateurs bekijken we samen met jou waar camera’s het best kunnen worden geplaatst. Hierbij houden we rekening met inbraakgevoelige plekken, de optimale posities en instellingen.

Als MKB’er kun je op verschillende manieren gebruik maken van camerabeveiliging om de veiligheid van je bedrijf te waarborgen. Van het opstellen van een risicoanalyse tot het gezamenlijk uittekenen van de beste locaties voor camera’s en het selecteren van het juiste type camera’s. Bij Pro-Rec gaan we verder dan enkel camerabeveiliging. Wij koppelen dit aan een volledig beveiligingsplan waarin bewakingsapparatuur als alarmsystemen, toegangscontrole, brandbeveiliging, en andere zaken worden geïntegreerd. Tot slot nemen we ook de wet- en regelgeving en het systeemonderhoud mee in onze aanpak.

Volg deze stappen om effectief gebruik te maken van camerabeveiliging en verbeter de veiligheid van je bedrijf. Onze benadering is gebalanceerd, waarbij we zowel de fysieke als digitale aspecten van beveiliging in ogenschouw nemen.

Bedrijfsprocessen optimaliseren met camerabeveiliging

Operationele efficiëntie

Plaats camera’s op strategische locaties om de workflow te verbeteren. Monitor het productieproces, voorraadbeheer, of wachtrijen bij de kassa.

Analyseer klantengedrag, begrijp looproutes en identificeer hotspots voor een betere winkelindeling en klantenservice.

Gebruik camera’s niet alleen voor veiligheid, maar vergroot ook het veiligheidsbewustzijn onder medewerkers.

Implementeer camera’s voor kwaliteitscontrole in productieomgevingen en identificeer fouten of inefficiënte processen.

Pro-Rec - camerabeveiliging - mkb

Geen pakketten maar maatwerk beveiliging

Maak nu een afspraak

Bij Pro-Rec geloven we niet in vaste pakketten. Elk project verdient maatwerk. Neem contact met ons op, en wij komen bij u op locatie voor een persoonlijk advies, waarbij we de situatie analyseren en mogelijke kansen en bedreigingen in kaart brengen. Kies voor beveiliging die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Maak vandaag nog een afspraak met Pro-Rec.

Arjen Kwakernaak

Commerciële vraagstukken

Benieuwd naar de beste oplossing voor u?

Ontdek hier de sectoren waarin wij actief zijn.

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.