Bekijk hier alle vacatures van Pro-Rec en solliciteer direct!

Over werken bij Pro-Rec

Bij Pro-Rec bieden we een dynamische werkomgeving waar je dagelijks nieuwe uitdagingen aangaat in de bloeiende beveiligingsbranche. Als snelgroeiend bedrijf met een sterke focus op beveiligingsoplossingen, bieden we variatie in projecten, variërend van supermarkten tot vastgoedprojecten. Hier vind je de vrijheid om ondernemend te zijn met de zekerheid van een dienstverband. Bij Pro-Rec moedigen we zelfsturing en creativiteit aan, terwijl we ook zorgen voor eerlijke beloning en voortdurende professionele ontwikkeling. Sluit je aan bij ons om te bouwen aan een betere toekomst, zowel voor ons bedrijf als voor jezelf.

Pro-Rec en Meteenwerken slaan de handen ineen

Sinds Pro-Rec samenwerkt met de Van Delft Groep, zijn ze nu ook betrokken bij Meteenwerken. Meteenwerken is een platform om mensen te vinden die willen werken, vooral in de bouw en techniek. Dit is belangrijk omdat er veel werk is in die sector. Samenwerken met Meteenwerken betekent dat wij iedereen die interesse heeft in het toekomstbestendig en veilig maken van onze woningen, werkruimte en leefomgeving de mogelijkheid om te onderzoeken waar zijn of haar mogelijkheden liggen.

Bekijk hier al onze vacatures

Arjen Kwakernaak

Technische & Commerciële vraagstukken

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.