Beveiliging in de zakelijke markt

Bij Pro-Rec draait alles om proactieve beveiliging en gemak voor uw organisatie. Met onze geavanceerde systemen bent u niet alleen beschermd tegen bedreigingen, maar kunt u ook anticiperen op mogelijke risico’s nog voordat ze zich voordoen. En het beste van alles? Wij zijn uw enige aanspreekpunt, waardoor u altijd verzekerd bent van een persoonlijke en efficiënte service.

Wilt u meer weten over hoe onze oplossingen uw bedrijf kunnen beschermen en efficiënter laten werken? Ontdek hieronder meer of vraag direct een offerte aan voor een op maat gemaakt beveiligingsplan. Uw gemoedsrust is onze prioriteit.

Pro-Rec Solutions - zakelijke - markt - werknemer - trap - vooraanzicht

Optimaliseren van beveiliging met topcomponenten

Voor een uitgebreid beveiligingsaanbod installeren en implementeren wij een assortiment van hoogwaardige oplossingen en componenten, waaronder: 

24/7 monitoring en overal inzicht

Met ons geavanceerde beveiligingssysteem bent u altijd in veilige handen, waar u ook bent. Onze meldkamer staat 24/7 paraat om onmiddellijk te reageren op eventuele alarmsignalen. Bij een gevalideerd alarm worden niet alleen de hulpdiensten ingeschakeld, maar delen we ook livebeelden met de autoriteiten om de kans op arrestatie te vergroten. Bovendien kun je via onze app altijd en overal live meekijken met de camera’s in uw woning, zodat u volledige gemoedsrust heeftt.

Sectoren waarin wij actief zijn

Pro-Rec Solutions - iconen - retail

Retail

Pro-Rec Solutions - iconen - bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen

Pro-Rec Solutions - iconen - sportaccommodaties

Sportaccommodaties

Referenties

Door de jaren heen hebben we al veel bedrijven mogen helpen. Wij geven graag een beeld van wat wij onder andere doen door te beschrijven hoe wij hen hebben geholpen. Lees hieronder over Sligro en The Caland.

Verzekeringseisen

Bij ons staat gemak voorop. We begrijpen hoe belangrijk het is om aan de eisen van uw verzekeraar te voldoen. Daarom nemen we het gedoe van het interpreteren van verzekeringsvoorwaarden uit handen. Onze experts vertalen deze eisen naar een op maat gemaakt beveiligingssysteem, zodat u gegarandeerd voldoet aan alle vereisten. Met slechts één telefoontje regelen wij de rest. Onze beveiligingsexpert komt vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie op maat.

Pro-Rec Solutions - zakelijke markt - werkbus - werknemer - rugaanzicht

Vraag een adviesgesprek aan of laat uw gegevens achter

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.