Advies nodig op het gebied van (elektronische) beveiliging?

Als het om beveiliging gaat is het van groot belang dat u goed geadviseerd wordt. Dit kan u voor zowel vandaag als de toekomst meerwaarde opleveren. Bij Pro-Rec vinden wij het belangrijk om uw organisatie goed te begrijpen en door middel van onze expertise te voorzien van het juiste advies. Essentieel is dat dit voor aanvang van een project gedaan wordt. 

Om uw organisatie goed te kunnen begrijpen komen wij altijd graag op locatie langs. Op deze manier hebben wij een optimaal beeld van de mogelijkheden en kunnen wij in een offerte ons voorstel op een passende manier vormgeven. Ook kunnen wij eventuele tekeningen van de locatie alvast doornemen. Voordat wij langs komen is het mogelijk om vrijblijvend advies aan te vragen door middel van de ‘Beveiliging quickscan’. U kunt deze quickscan hieronder direct aanvragen.
Wilt u eerst meer informatie? Lees dan verder.

Multifunctioneel beveiligen

Het installeren van een beveiligingssysteem is maatwerk. Iedere omgeving is anders, maar ook de functionaliteiten kunnen per bedrijf verschillen. Pro-Rec gaat hier proactief mee om. Als garagebedrijf wilt u bijvoorbeeld camera’s installeren om te zien wat er op de werkplaats gebeurt, echter adviseren wij altijd om deze ook te installeren bij de ingang. Op deze manier kunt u altijd achterhalen hoe een voertuig eruit zag voordat deze de garage binnen kwam. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat een klant aangeeft dat een ‘nieuwe’ kras door jouw bedrijf is aangebracht. Deze discussie wilt u voor zijn. Dit is dan ook de reden dat wij in de quickscan vragen naar uw type bedrijf of organisatie. Op deze manier kunnen we inschatting maken over hoe we onze producten en diensten multifunctioneel in kunnen zetten. 

Beveiligingseisen vanuit de verzekering

Een ander belangrijk aspect binnen ons advies gaat gepaard met de vereisten vanuit de verzekering.

Minimaal 10% van de bedrijven of organisaties heeft ieder jaar te maken met inbraak. Gelukkig is het voor een ondernemer bijvoorbeeld mogelijk om zich hiervoor te verzekeren. Om verzekerd te kunnen worden eist een verzekeraar echter dat een beveiliging voldoet aan een BORD-certificaat. De hoogte van het risico dat uw organisatie met zich meedraagt zorgt uiteindelijk voor de hoogte van eisen van de verzekeraar. Op basis van de risicoklasse waarin u wordt ingedeeld, wordt bepaald welke maatregelen er noodzakelijk zijn en wordt er een beveiligingsplan opgesteld. 

Meer dan een veilig gevoel

Elektronische beveiliging is dus veel meer dan een veilig gevoel. Wij kunnen u nog tal van praktijkvoorbeelden geven die u inspireren om het maximale uit uw beveiliging te halen. Wij doen dit het liefst in een goed gesprek.

Wilt u alvast gebruik maken van ons advies en belangrijke inzichten vrijblijvend ontvangen?
Doe dan de quickscan, en wij zullen naar aanleiding van dit formulier bij u terugkomen met gepast advies. 

Het kost u nog geen 2-3 minuten van uw dag! 

Beveiliging Quickscan

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.