Zes type camera's voor uw beveiligingsbehoeften

Bij Pro-Rec begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bedrijf, woning of eigendommen te beschermen. Daarom bieden we een breed scala aan geavanceerde camerabeveiligingssystemen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Ontdek onze zes meest populaire camera’s en leer hoe ze uw beveiliging naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ervaar de voordelen van hoogwaardige beeldkwaliteit en geavanceerde functies met onze IP-camera’s. Deze camera’s maken gebruik van netwerkconnectiviteit, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot livebeelden en opnames vanaf elk apparaat met internettoegang. Met scherpe beelden en de mogelijkheid om op afstand te bekijken, bieden IP-camera’s een optimale bewaking van uw eigendommen.

Verhoog de zichtbaarheid, zelfs in het donker, met onze infrarood camera’s. Deze camera’s zijn uitgerust met ingebouwde infraroodverlichting, waardoor ze heldere beelden kunnen vastleggen, zelfs in omstandigheden met weinig of geen licht. Of het nu ’s nachts is of in een donkere ruimte, infrarood camera’s bieden betrouwbare beveiliging en zorgen ervoor dat geen enkel detail aan uw aandacht ontsnapt.

Onze dome camera’s hebben een discrete en stijlvolle vormgeving, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Ze bieden een brede kijkhoek en zijn uitgerust met vandalismebestendige functies, waardoor ze extra duurzaam zijn en bestand zijn tegen sabotagepogingen. Hoewel plaatsing boven de 4 meter ideaal is, biedt een anti-vandaalbestendige dome camera een betrouwbare oplossing als dit niet mogelijk is. Met hun veelzijdigheid en robuuste eigenschappen zijn dome camera’s een populaire keuze voor verschillende beveiligingsscenario’s.

Met een slanke en opvallende behuizing bieden onze bullet camera’s uitstekende beeldkwaliteit en een groter bereik. Ze zijn perfect geschikt voor het bewaken van grote buitenruimtes, zoals parkeerterreinen en bedrijfsterreinen. Met hun weerbestendige constructie en krachtige prestaties leveren bullet camera’s betrouwbare beveiliging, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Profiteer van maximale flexibiliteit en controle met onze PTZ-camera’s (Pan-Tilt-Zoom). Deze camera’s kunnen op afstand worden bediend en bieden de mogelijkheid om het camerabeeld aan te passen, te pannen, te kantelen en in te zoomen. Met de mogelijkheid om specifieke gebieden nauwlettend in de gaten te houden, bieden PTZ-camera’s een uitgebreid bewakingsspectrum en stellen ze u in staat om snel te reageren op verdachte activiteiten.

Onze CCTV-camera’s (Closed Circuit Television) bieden betrouwbare en kosteneffectieve videobewaking. Deze camera’s zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kunnen worden aangesloten op een DVR (Digital Video Recorder) voor het opnemen en opslaan van beeldmateriaal. Met hun eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke functies zijn CCTV-camera’s een populaire keuze voor het creëren van een veilige omgeving.

Voordelen van onze camera's

Belangrijke tips voor het kiezen van de juiste camera

Plaatsing van de camera: Kies bij voorkeur voor een plaatsing boven de 4 meter. Als dat niet mogelijk is, is een anti-vandaalbestendige dome camera ideaal omdat deze niet van richting kan veranderen.

Omgevingsverlichting in het donker: Afhankelijk van de omgevingsverlichting in het donker, kunt u kiezen voor een infrarood camera of een camera zonder infrarood. Deze keuze zorgt voor optimale zichtbaarheid.

Vermijd direct zonlicht: Zorg ervoor dat de camera niet rechtstreeks in de zon kijkt, omdat dit de beeldkwaliteit kan beïnvloeden.

 

Wilt u persoonlijk advies voor de beste camerabeveiliging?

Bij Pro-Rec staan we klaar om u te helpen bij het kiezen en installeren van de juiste camerabeveiligingsoplossing voor uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek en ontdek hoe we uw beveiliging naar een hoger niveau kunnen tillen.

Pro-Rec - Camerabeveiliging - Retailbranche

Arjen Kwakernaak

Technische & Commerciële vraagstukken

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.