Pro-Rec en Van Delft Groep slaan handen ineen voor nog betere dienstverlening

Pro-Rec en de Van Delft Groep bundelen hun krachten en gaan officieel samenwerken. De Van Delft Groep is een fullservice onderneming die werkzaam is in heel Nederland en bestaat uit vier zelfstandige bedrijven die zich richten op nieuwbouw en onderhoud van vastgoed en buitenruimtes. Met de samenwerking kan Pro-Rec een totaalpakket aanbieden in de installatietechniek, W&E en beveiligingsinstallaties, waarmee zij efficiënt ingerichte installaties aanleveren en onderhouden.

“Met deze samenwerking kunnen we onze kennis en capaciteit bundelen om onze klanten nog beter van dienst te zijn,” aldus Arjen Kwakernaak, eigenaar van Pro-Rec. Aan de voorkant zal er niets veranderen, de dienstverlening blijft hetzelfde en Pro-Rec blijft het vaste contactpersoon voor beveiligings- en installatie vraagstukken. De optimalisatieslag zal voornamelijk aan de achterkant plaatsvinden, waar de verschillende disciplines van beide bedrijven samengevoegd worden om klanten nog beter te kunnen bedienen.

De Van Delft Groep heeft het afgelopen jaar Meteenwerken.nl opgezet om de kansen in de installatietechniek extra te belichten en nieuw personeel aan te trekken. De samenwerking met Pro-Rec versterkt de positie van beide bedrijven in de markt en biedt nieuwe mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Wilt u meer informatie over wat deze samenwerking tussen Pro-Rec en de Van Delft Groep voor u zal gaan betekenen? Neem dan contact op met Arjen Kwakernaak. Hij vertelt u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van deze samenwerking en beantwoordt al uw vragen. U kunt hem bereiken via onderstaande gegevens. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe Pro-Rec en de Van Delft Groep u nog beter van dienst kunnen zijn.

Pro-Rec - Van Delft Groep - Samenwerking

Arjen Kwakernaak

Technische & Commerciële vraagstukken

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.