Pro-Rec Viert 20 jaar van excellentie in (camera) beveiliging en installaties!

pro-rec - logo - oud - 20 jaar - jubileum
cropped-cropped-pro-rec-transparant-1.png

Vanaf 1 september vieren we trots het twintigjarige jubileum van Pro-Rec! Wat begon als Pro-Rec Nederland b.v. is uitgegroeid tot een vooraanstaande naam in de wereld van (elektronische) beveiliging en installaties. Onze groei aan kennis en ervaring heeft ons in staat gesteld om uitzonderlijke diensten te leveren aan diverse sectoren, waaronder retail, horeca, bedrijventerreinen en vastgoed.

Onze oorsprong als specialist in camerabeveiliging en installaties heeft geleid tot de naam “Professional Recording (Pro-Rec) Nederland.” Met trots herinneren we ons onze start, maar we kijken nog enthousiaster naar de toekomst terwijl we een nieuw hoofdstuk van onze geschiedenis recentelijk alweer is begonnen.

Recentelijk hebben we ons aangesloten bij de Van Delft Groep, een full-service onderneming met een sterke aanwezigheid in de randstad. De groep bestaat uit vier zelfstandige bedrijven die gespecialiseerd zijn in nieuwbouw en onderhoud van vastgoed en buitenruimtes. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en een breed scala aan services aan te bieden, inclusief installatietechniek, W&E en beveiligingsinstallaties.

Door onze krachten te bundelen met de Van Delft Groep kunnen we nu een totaalpakket van expertises aanbieden. Of het nu gaat om het ontwerpen, installeren of onderhouden van installaties, we zijn toegewijd aan het leveren van efficiënt ingerichte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

Ter ere van ons twintigjarig jubileum willen we onze waardering tonen aan onze gewaardeerde klanten. Daarom bieden we de hele maand september een exclusieve korting van 20% op alle aanvragen van zowel camerabeveiliging. Een geweldige kans om uw beveiligingsbehoeften te verbeteren en tegelijkertijd te profiteren van aanzienlijke besparingen.

We willen graag al onze klanten, partners en teamleden bedanken voor de afgelopen twintig jaar vol vertrouwen en samenwerking. We kijken ernaar uit om samen met u de komende jaren nog meer mijlpalen te bereiken en uw vertrouwen in Pro-Rec te blijven verdienen.

Arjen Kwakernaak

Technische & Commerciële vraagstukken

Pro-Rec Solutions - Brochure - voorpagina

Download onze brochure

Dé specialist op het gebied van elektronische beveiligingsoplossingen

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.