Word monteur beveiligingstechniek bij Pro-Rec!

Monteur beveiligingstechniek regio Krimpen/Capelle aan den IJssel

Kom jij ons team versterken?

Pro-Rec is op zoek naar een zelfstandig monteur beveiligingstechniek in de regio Krimpen / Capelle aan den IJssel, in het bezit van rijbewijs B.

Als beveiligingsbedrijf weet je als geen ander hoe belangrijk het is om goede beveiligingstechniek te leveren aan je klanten. Daarom is het van groot belang om een zelfstandige monteur in dienst te hebben die gedreven is om deze techniek optimaal te installeren en te onderhouden. Je ontvangt bij ons een leuke premie na verlenging van het jaarcontract. Bekijk onze volledige vacature en ontdek de uitdagingen en kansen die deze functie biedt!


Pro-rec Solutions - vacature - monteur - beveiligingstechniek - stoppenkast

De taken van een monteur beveiligingstechniek

Wat ga je doen?

Als monteur beveiligingstechniek ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van verschillende soorten beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, toegangscontrolesystemen en camera’s. Dit zal jij zowel zelfstandig doen als samen met één van de andere monteurs. Jouw werkzaamheden zullen daarnaast bestaan uit:

Weet hoe het zit

Wat vragen wij van jou?

Als monteur beveiligingstechniek ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en installeren van beveiligingssystemen bij klanten. Het is belangrijk dat jij beschikt over de juiste opleiding en kennis om eventuele storingen op te lossen. Daarnaast dien je klantgericht te zijn en een inzet te hebben om samen te werken met collega’s. Het hebben van een rijbewijs B en een flexibele werkhouding zijn eveneens belangrijke vereisten voor deze veelzijdige functie.

Benieuwd?

Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een mailtje!
Dan nemen we contact met je op

Contactformulier

Contactgegevens

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.