Planner
(binnendienst)

Kom jij ons team versterken?

Pro-Rec is op zoek naar een planner in de regio Krimpen/ Capelle aan den IJssel. 
Ben jij of ken jij degene die deze vacature interessant vindt? Bekijk dan de volledige vacature hieronder! Je kunt tevens direct solliciteren door contact op te nemen of het formulier in te vullen. 

Weet hoe het zit

Wat ga je doen?

Als planner bij Pro-Rec ben jij verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van de processen van de projecten die lopen, dit kan gaan om het plannen van onderhoud, installaties en storingen. Pro-Rec is een pro-actief beveiliging en elektra-bedrijf en ziet deze productiviteit graag terug in het team. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit:

dlxmedia-hu-6aVD9QYBB_I-unsplash

Bekend met Syntess?

Bij Pro-Rec werken wij met Syntess. Syntess levert ERP software speciaal voor installatiebedrijven om op deze manier processen optimaal te kunnen inrichten en het werk overzichtelijker te maken. Bij Pro-Rec omarmen we de nieuwe mogelijkheden die technologie te bieden heeft, jij ook?

Weet hoe het zit

Wat vragen wij van jou?

De functie van planner (binnendienst) is zeer veelzijdig en vraagt om het nodige aan inzicht, daarom zijn de volgende eisen voor deze functie geformuleerd: 

Benieuwd?

Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een mailtje!
Dan nemen we contact met je op

Contactformulier

Contactgegevens

Pro-Rec Solutions - Brochure - voorpagina

Download onze brochure

Dé specialist op het gebied van elektronische beveiligingsoplossingen

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.