Werkvoorbereider

Kom jij ons team versterken?

Pro-Rec is op zoek naar een werkvoorbereider in de regio Krimpen/Capelle aan den IJssel. Je komt in een leuk en dynamisch team te werken, waarin je genoeg doorgroeimogelijkheden hebt. Als werkvoorbereider wordt je enthousiast van diverse uitdagingen en zet je graag je opgeleide kennis in. Aan jou de taak om  een goede voorbereiding te realiseren en alle middelen beschikbaar te stellen voor de uitvoering van verschillende projecten. 

Ben jij of ken jij diegene die deze vacature interessant vindt?  Bekijk dan de volledige vacature hieronder! Je kunt tevens direct solliciteren door contact op te nemen of het formulier in te vullen. 

goede versie

Weet hoe het zit

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider bij Pro-Rec ben jij verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van de processen bij lopende projecten. Jij ondersteund de projectmanager en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Pro-Rec is een pro-actief beveiliging- en elektra-bedrijf en ziet deze productiviteit graag terug in het team. Jouw werkzaamheden zullen daarnaast bestaan uit:

Weet hoe het zit

Wat vragen wij van jou?

De functie van werkvoorbereider is zeer veelzijdig en vraagt om het nodige aan inzicht, daarom zijn de volgende eisen voor deze functie geformuleerd: 

Benieuwd?

Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een mailtje!
Dan nemen we contact met je op

Contactformulier

Contactgegevens

The Caland: Een kantoorpand omgetoverd tot 48 luxueuze appartementen

Bekijk ons huidige project ‘The Caland’, een mooie samenwerking tussen Pro-Rec en Niessink, in opdracht van Vervat Vastgoed.