Noord 137 2931 SJ Krimpen a/d Lek

Camerabewaking

Security Solutions

Haal de crimineel uit de anonimiteit

‘dat is het geheim van goed beveiligen’

 Een crimineel gaat voor de weg van de minste weerstand. Het wordt voor een inbreker, winkeldief of overvaller pas interessant wanneer hij zijn daad kan verrichten zonder herkend of betrapt te worden. De aanwezigheid van een camerasysteem zal zijn risico om herkend te worden aanzienlijk vergroten.

 Een camerasysteem werkt dus preventief. Toch zien we regelmatig beelden, zoals bijvoorbeeld bij Opsporing Verzocht, waar niet veel te herkennen valt. Hieruit blijkt dat de kwaliteit van de beelden belangrijk is. Voor de juiste keuze van een camera en de opstelling hiervan is een expert nodig. Pro-Rec ontwikkelt en importeert camerasystemen voor haar opdrachtgevers. Het gaat hierbij om een meetbaar resultaat. Pro-Rec laat u zien wat er gebeurt met haarscherpe beelden.

Lage prijs per maand

Pro-Rec heeft een maatwerk oplossing waarvoor u niet hoeft te investeren en direct geld kunt besparen. Voor een aantrekkelijk bedrag per maand bieden wij u de mogelijkheid om met camerabewaking toezicht te houden op uw bedrijf of woning.

Overval preventie

Bijkomend voordeel is dat bij een overval- of inbraakalarm de meldkamer kan meekijken en indien er echt iets loos is de politie of een bewakingsbedrijf zal waarschuwen. Alleen een geverifieerde alarmmelding mag nog worden doorgegeven aan de politie. U voldoet hiermee aan de nieuwe regels voor alarmverificatie en u maakt geen onnodige kosten meer voor het inzetten van een bewakingsbedrijf of uw eigen personeel. Overige voordelen zijn:

 

  • Preventieve werking tegen winkeldiefstal;
  • Hogere productiviteit van uw personeel, ‘de baas kijkt mee’;
  • Gebruik van de beelden bij een evaluatiegesprek met uw personeel;
  • Door de ingebouwde infrarood verlichting ziet u altijd alles, dag en nacht;
  • Live beeld van al uw vestigingen op één scherm;
  • 40 – 50% reductie van diefstal door eigen personeel;
  • Meer controle over uw bedrijf doordat u ziet wat er gebeurt.